5 comentarios en “Nuestros campeones disléxicos

 1. Mi enhorabuena a Raul que es un chico estupendo, y yo lo conozco. Para su madre, Montse, mi admiración por su saber hacer y comprensión incondicional para ayudar a Raul, en el que descubre la riqueza de valores vitales que tiene. Para Raul y su familia, sin olvidar a Manolo, todo mi cariño, con el deseo de que sigan adelante en su tarea. Mª Pilar U.

 2. Aquest article ens mostra un exemple del recorregut que fa una família amb un nen amb trastorn d´aprenentatge per a buscar una etiqueta diagnòstica i poder ajudar-lo a potenciar el màxim de les seves capacitats. El fet de ser un diagnòstic que no es pot confirmar amb certesa abans dels 8-9 anys, fa que durant la primera etapa d´escolarització surgeixin molts dubtes i angoixes a la família, veus que no llegueix, que no memoritza normes ortogràfiques, que no avança com els companys. En general és molt complicat quan et diuen, “el nen no vol treballar”?, aquest nen és el meu fill.
  Una vegada trobes el professional adient (que no és fácil) i fa un bon diagnòstic, tot comença a canviar, t´explica com podem treballar tant la família com l´escola, quin serà el pla de treball amb el nen i els objectius marcats depenent de l´evolució. T´escolta, ha fet molta contenció a la família, t´explica el què, amb el qual disminueixen els dubtes i les angoixes, i t´ acompanya durant el creixement del nen.
  Desprès de més de dos anys amb aquesta professional, la nostra valoració és molt possitiva, el nen ja comença a entendre el què li fa una mica diferent a la resta de companys, també comença a crear-se estrategies per poder seguir millor el ritme d´estudi i va millorant. La família acepta i assumeix un repte super enriquidor, acompanyar al nen durant l´etapa de la seva formació i totes les mançances que poden anar sorgin durant el procès. Això nomès és el començament, el final és molt esperancedor.
  Gràcies per saber-nos escoltar, gràcies per entendrens, gràcies per compartir, gràcies per ajudar a veure els problemes una mica menys complicats. Gracies per les paraules de carinyo al meu fill, gràcies per acompanyar-nos. Et valorem molt, ets molt humana i una gran professional.

  Montse mare del Raul.

 3. Moltes gràcies Montserrat per les teves paraules, les traslladem a la Marta. I gràcies per confiar en nosaltres.
  Salutacions

 4. Interesante articulo . Aprendo algo con cada blog todos los días. Siempre es estimulante poder devorar el contenido de otros bloggers. Me gustaría usar algo de tu post en mi blog, naturalmente dejare un enlace , si no te importa. Gracias por compartir.

 5. Muchas gracias por tú comentario. Comentarte, que en ningún caso es recomendable que el escrito sea copiado de otro artículo publicado en Internet.
  Si deseas mencionarlo en tú blog, informarte que siempre se deben citar fuentes originales y hacer referencias a enlaces de nuestro blog. Si sigues estas normas, no tenemos ningún inconveniente. Saludos cordiales.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *